Ännu mera snö

Imorse lallade jag  ut glad i hågen och vred på kranen till shettisarnas vatten. totalstopp, så snopet. Efter vidare kontroll låg värmeslingan inte an helt på ett ställe på en sisådär 2,5 cm, ja det räckte tydligen.
Bonnafröset!!
Gör om gör rätt. Elslinga hel-monterad på vattenledning. CHECK.

Nu tänker ni säkert att det är väl bara till att vänta några timmar, så det hinner tina, och allt är frid och fröjd. Right!
Om det inte hade varit för småskitarna i hagen som krängt står och väntar på frukost OCH vatten. Nu, och gärna för 3 timmar sedan.
Enligt deras tidsuppfattning är jag nämligen alltid försenad minst 19 timmar. Tur att inte dom regerar landet!! Hua!

Morgonens hårda övningar funkar lika bra som en mjuk morgonstreching - i stort sett.

Gör så här:
Leta upp två av dina största spannar du äger och har, fyll dessa till bredden med vatten - gärna så det rinner över lite, böj benen och lyft spannarna från hell anatomiskt korrekt. sträck på ryggen och förflytta dig över 70 meter glashal gårdsplan samtigt som du fyllar hela skon men iskallt vatten när du håller på att slå dit. kämp på! Krångla dig igenom 3 eltrådar som har kraft till att golva en Tyranosarius Rex utan insidenter,
böj benen och sätt ner ena spannen - höj den andra spannen och sträck dig över vattenkaret lite på snedden för att slippa gå sista steget. töm spannen helt och beröm dig själv för att du iallafall klarade att leverare en halvfullspann av vattnet du hade med dig från böjan. sätt ner den tomma spannen och upprepa procuduren med den halvfulla spannen nr 2.
Krångla dig förbi 15 shettisar som bestämt måste kontrellera båda spannarna på jakt efter evetuellt kraftfoder och ta dig igenom eltrådarna igen. Kontakt. intala dig att elchocken inte var så farlig och snart går över när armen som hade kontakt domnar bort.. Ta dig tillbaka över skidskobanan samtidigt som du sjunger Idas sommarvisa tyst för dig själv. Det går bra nu. Upprepa övningen 20 ggr. CHECK.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-