Snabbvisit i spanien

Jag behöver semester från semestern!!!!!
Kattis hade bokat resa till Spanien för att finna drömhästen och jag & Karin var medbjudna som smakråd. Stora plånboken var medtagen bara falli fall....
Planet gick 06.20 på torsdag morgon från Kastrup - i runda slängor innebar det att vi var tvugna att köra hemifrån senast 01.45... YIAHAAA.
Jag hann sova 40 minuter den natten... Vi skulle bo i en mysig marklägenhet i en liten by som hette Villa Martín med egen jacuzzi på altanen och en stor pool 2 meter från utemöblerna... Nära och bra!
Nu var vi ju inte i Spanien för att slappa och ha det gutt utan målet var att hitta en häst till Kattis men drömma får man ju...!!!
När vi kommit fram till lägenheten och gjort ett snabbbyte med kläder mötte vi upp Ida & Jesus som bodde och drev försäljning & turridning bara några km utanför San Miguel, ca 20 minuters bilfärd från Villa Martín.
Torsdag eftermiddag & kväll tillbringades på deras egen gård samt på 2 andra ställen & ett otaligt antal hästar visades upp och provreds, vi var tillbaka i lägenheten runt midnatt - något sledna.
Vi skulle träffa Jesus på fredag förmiddag & såklart vaknade vi inte när vi borde gjort det. Den morgonen joggade jag 1,5 km i rask takt och köpte bullar... Heja heja! (det krävs rätt så mycket för att jag faktiskt skall få för mig att ens bara tänka taken på att springa...!!)
Det blev en snabbfrukost på 5 minuter på ståpende fot innan vi möttes upp. Med andra ord hade vi fullspäckade dagar från morgon till kväll och vi hann varken inviga jacuzzin eller poolen men en dag satt vi faktiskt på altanen och käkade frallor en stund... och en kväll satt vi nog en hel timme på resturang... & vi hann med 30 minuter vid havet för lite snygga bilder på väg till flygplasten när vi skulle åka hem.... :o) Så hur gick det då? Jo, Kattis fann tillslut sin drömprins och resans mål var avklarat! Hade jag komit ihåg vad han heter hade jag skrivit det och säkerligen även stavat fel...!
Ni ser honom på bilden ovan, visst e han snygg!!!!
Jag & Karin åkte hem utan häst men vi får vi får väl helt enkelt ta och boka en ny "semester" längre fram... :o)