Fina Lawett

Fick en minut över och passade på att sortera upp bilder på datan,  ramlade över ett gäng sötchockbilder på när lawett var litet föl....
Tänk att min fina lilla tjej har hunnit bli 9 år!
Jag minns dagen hon föddes som igår..
Efter ett evigt passande i i 2 veckors tid - dagtid som nattetid - med försvårad sömnbrist & alla andra vitala kroppsfunktioner allmänt försvagade så checkade jag läget strax innan 10 på kvällen. Jodå. Det var lugnt. Lawizja stod uttråkad i sin box och käkade sitt hö lite förstrött.
 Jag hinner en vända in i dushen med goda marginaler - det lär aldrig bli något föl ikväl!!! 20 minuter senare när jag så sakta traskade ut i stallet igen, fallifall -  stod mamma-arabiskadjuret lugnt och helt oberört och pillade med sitt hö och det var inte föräns jag slog en kik över boxkanten (ni vet fallifall) som jag upptäckte en blöt liten varelse liggande i halmen med alldelles för långa ben & världens sötaste lilla arabmule! GRUNDLURAD!