Terminstart!

WIHOOOOO!!!!
Hoppas ni alla har haft en underbar sommar!
Här på Dunebo har det varit toppen!
Det har varit fullt ös medvetslös med alla härliga ridlägerkids på våra fullbokade läger. Tänk, vilket drömjobb jag har!!! Det har blivit många & härliga turer i skogen med både nya och återkommande kunder! Ett stort tack till alla er som besökt oss i sommar! 
Tiden jag inte har tillbringat på hästryggen har jag ängnat åt ridhuset, man får på något vis för sig att att det inte är så mycket kvar när hallen väl står på plats.. men icke... det är då arbetet börjar på riktigt! Puh! 

Ingemar och Lilja har även dem jobbat på fllitig, vem kunde ana att Lilja, 1,5 år hade en utomordentllig talang till att langa fram skruv när det skall skruvas brädor till exempel?! Den tjejen har koll!

Är ridhuset klart då? Nja, inte än - men nästan.... :o)
Den som väntar på något gott... väntar förmodligen för länge! eller hur var det nu?
Det som återstår är lite finmeck med både sarg & underlag innan det är fritt fram där inne i mitt nya andra hem!
El & vatten är nedgrävd och beslysning skall börja monteras i början på veckan! Tålamod, tålamod, tålamod! 
Höstterminen 2016, Nu kör vi!!!!!