Feedback från kunder

Lämna feedback via sms 073-44 44 165 eller fyll i foruläret nedan! Tack!

"Ett fantastiskt stall med underbara hästar och ett otroligt engagerad, duktig och kunnig ridlärare. Här är säkerheten och hästarnas välbefinnande i focus och barn och andra som rider här får lära sig både att ta ansvar och ta hand om hästarna, vi älskar Dunebo!" - Lilly och Astrid

"Avslutar nu dotterns första termin på denna fantastiska plats - Dunebo! En mysig ridskola, med snälla hästar & mysiga stalltjejer❤️! För att inte tala om alla andra härliga djur man får klappa om & mysa m när man är där! En liten oas strax utanför Mörrum som du vill återvända till om & om igen..." - Annie

"Det finns inget bättre än att vara på dunebo" - Anna

"Sen min dotter började på dunebo har min syn på ridskola ändrats. Här se Sabina till allas välmående både hos hästar och elever. Hon ser till varje individs bästa, både häst och elev. Lär ut säkerhet och lägger en trygg och bra grund för att lära sig rida och hantera hästar. När min dotter börjat tvivla på sig själv och vara nära att ge upp har Sabina peppat och stöttat henne till o klarat av det hon inte tror att hon klarat! Det är en super lycklig och glad tjej jag åker med från dunebo varje gång! Kan varmt rekomendera denna underbara miljö, trygg aunderbara hästar och toppen personal/ridlärare." - Pernilla

"Hej! Tack för de lärdomar du lyckats förmedla till Mej! Från att aldrig vågat gå i närheten av en häst till att rida lätt i trav. Jag hade ordentligt med träningsvärk dagarna efter. Allt gott till dig!"
- Birgit Kärrstrand 

" Kan varmt rekomendera Dunebo ridskola! Mysig gård på landet med snälla välmående ponnys. Vår son Ceasar vill att jag lägger till att hästen Ola tycker om att äta & att goa Zeke är bra att börja med om man rider första gången :o). Personalen är engagerad och pedagogisk. En mysig stund tillsammans med sitt barn där man rider ut i skogen på en härlig tur. En bonus är alla andra djur på gården som hundar & fåglar. Gott för kropps & själ för både liten & stor. Idag var det pappans tur i familjen att följa med, vår son Ceasar tyckte pappa skötte sig ganska så bra! Tack för att vi får möjligheten att komma & rida! :o)" Kram fam Thomassen

"Varit på mor dotter ridläger o klart bland det bästa vi gjort. Sånt fokus på säkerhet o att hästarna ska ha det jättebra o alltid må bra:-) har lärt mig massor o längtar tills nästa sommar då vi kommer tillbaka. Skulle verkligen önska ett sånt här ställe i Karlskrona där man tänker så mycket på säkerhet o kärlek till sina hästar o andra djur♥ "
Tack från Sigrid o mig!!

"En nyligen hemkommen uppsluppen tonåring. Jag/vi är mycket tacksam för din och hästarnas insats med att få Ida glad, lycklig, euforisk och "hysterisk".
Du och dina hästar gör underverk."
 Chrsitina - Karlshamn

"Våra barn trivs jättebra på Dunebo.
Ett mycket trevligt bemötande från dag 1, med kompetenta instruktörer, hjälpsamma stalltjejer, ordning och reda på stallet och framför allt snälla, lugna hästar. Vi har själva ridit på andra ställen tidigare och vet hur det annars kan se ut. Barnen ser fram emot varje lektion, aldrig något problem att få iväg dem. De har inte bara jätteroligt, men lär sig att sköta och umgås med djur och tar ansvar. Det får dem att växa som personer. Kan verkligen rekommendera att rida på Dunebo!"
Roland P. - Jämshög

"Tusen tack för en supermysig stund hos er! Min dotter älskade det & hennes mamma tyckte det var minst lika mysigt :) Välkomnande, lugn & härlig stämning på gården! Vi ser fram emot att komma fler gånger & förhoppningsvis kunna rida ihop mamma, dotter i framtiden :o)" Jennie - Karlshamn


"Toppenställe!!"

"Härlig stund i stallet med  riktig naturupplevelse och hästmys.
Vår sons komnetar direkt efter ridturen var - kan vi ta en tur till nu?" 
- Lina

"Vi besökte Dunebo ridskola för första gången idag med vår dotter som ville prova att rida. Snälla, välmående hästar och ordning och reda med allt.  Vi kommer absolut tillbaka!" - Jessica.H 

"En jättebra ridskola där dom ser till helheten. En bra grund för att bli en duktig ryttare." - Petra.N

"Barnen var helnöjda. Var där på 3 dagars islandshäst läger. Härlig miljö och trevliga människor och hästar. Blir nog läger nästa år med om barnen får välja"

"Den bästa rudturen vi någonsin haft.. en underbar födelsedag för vår dotter blev det.. Rekommenderas varmt" <3 !

Fantastiskt ställe och personal!

"Omtanken om hästarna genomsyrar hela verksamheten.
Underbart att få rida här, ett underbart ställe med en naturlig miljö för hästarna. Härligt med en ridskola som först och främst ser till hästarnas behov och barnens säkerhet samt som alltid ger förkaring på hästens betéende och behov.
En sund och inbjudande ridskola.
Jag vet inte vem som tris bäst på Dunebo, jag eller min dotter."
Carina Frasson

"Vi är mycket nöjda med ridningen på Dunebo. Barnen lär känna hästen genom att få rykta, sköta och ta hand om hästen innan själva ridningen startar. Detta ger en närhet till hästen som skapar "hästkärlek".
Det är alltid lugnt i stallet. Barnen får tid att göra sig färdiga. Hästarna är barnvänliga och är välskötta. Man är noga med att se till hästarnas bästa."
Espen och Rebecca Torén

"Måndagarna är den bästa dagen på veckan enligt min dotter, hon ser framemot att få träffa er och hästarna. Strålar av glädje när hon klarar en ny "utmaning". En paus i vardagen när man tillsammans med sitt barn får pyssla om och hjälpas åt med hästen. Som mamma är det med blandade känslor man tar del av dotterns glädje att flytta upp en grupp, man glädjs med henne samtidigt som man kommer sakna stunderna tillsammans i skogen och på ridbanan. :) Jag har märkt att min dotter har blivit tryggare i sig själv, stärkt sin självkänsla och självförtroende tack vare er. Vi trivs hos er och blir alltid trevligt bemöta. Ni är proffsiga på det ni gör... Tycker det är roligt att även jag har kommit igång och börja rida igen. Det är verkligen en oas i vardagen när man kommer till er. Rofyllt.
Min dotter lär sig att respektera hästarna och att se till deras bästa, vilket ni är noga med att lära ut. Som stalltjej lär hon sig ta ansvar, hjälpa andra oh får ta del av er positiva energi.
Som Joline säger, -De är toppen!"
Rebecka Olsson - Mörrum

"En ridskola med ordning och reda, snälla hästar och inte minst duktig personal. Vi går alltid häriftån med ett stort leende på läpparna!"
Annica Nilsson - Karlskrona

"Jag har en ponny som tidigare har blivit slagen när han har blivit skodd. Detta har resluterat i att han nu är jätte rädd och uppstressad när han träffar hovslagaren. Sabina hjälpte mig med min ponnyns problem och nu står min han helt avslapnad när hovlagaren skor han. Jag rekommenderar verkligen att ta hjälpa av Sabina om ni har något problem med eran häst. Jag är imponerad av hur bra hon kan läsa av hästarna. Jag ser själv upp till henne. Horses never lie. "
Lovisa - Bromölla

"Uppskattar den avkopplande turridningen, den var verkligen balsam för själen hälsar en trött och stressad småbarnsmamma"  Nettan

"Vädigt roligt att min 2,5 åriga dotter kunde börja rida reglebundet fast hon är så liten! Ni har verkligen superhärliga små hästar." Carina.S

"Min dotter var nyfiken men samtidigt så rädd för hästar så hon sprang på andra hållet så fort hon såg en häst innan vi kom till Dunebo. På Dunebo fick hon lära sig att umgås med hästar på ett naturligt sätt. Även jag som förälder kan känna mig trygg trots att jag inte har mycket erfarenhet av hästar.
Den timme vi spenderar på Dunebo är en av veckans höjdpunkter som jag och min dotter spenderar tillsammans."
Carina Ovesson - Mörrum

"På Dunebo har min dotter blivit av med sin rädsla för hästar, nu vill hon helst rida 7 dagar i veckan! Ni har botat henne!"
En tacksam mamma

"Tack Sabina och övrig personal för att ni alltid är så trevliga, hjälpsamma och bjuder oss på glada skratt! Tack också för att ni lär ut så mycket. Dunebo är verkligen ett paradis som kombinerar vacker natur med underbara hästar! Min dotter hade aldrig ridit förut och har nu utvecklats enormt till nivå 4! Hon har jättekul och hennes hjärta klappar extra för några favorithästar hos er. Själv gick jag med i föräldragruppen – det roligaste och mest spännande jag gjort på länge :-)
Islandshästarna är så perfekta – jag älskar dem!
Jag glömmer tid och rum på Dunebos hästar –
det är enormt hälsosamt i dagens stressiga samhälle!
Jag ångrar egentligen bara en sak, nämligen att jag inte började samtidigt som dottern så kanske vi hade varit i samma grupp nu… men jag hoppas kunna sätta upp oss på lite kommande drop-in tider så vi kan rida tillsammans. Det är toppen med utbudet som finns, eftersom det finns grupper och turer på olika nivåer så att alla kan hitta något som passar."
Görel Svensson

"Efter att ha provat på en massa aktiviteter på sin fritid, har nu vår Nellie hittat det som hon brinner för.
Hela vardagen handlar om hästar. Ledarna på Dunebo har låtit Nellie utveckla sina färdigheter i lugn och ro. Från grunden har hon hittat en trygghet på hästryggen och fått lära sig hur man med varsam hand handskas med hästarna. Nellie har fått lära sig ta ansvar på ett het nytt sätt, genom att vara stalltjej.
Hon har i våra ögon vuxit som människa.
Hon har också fått mer självförtroende.
Dunebo är verkligen att rekomendera. God stämning, bra ledare och goa kompisar! Ja, ett ställe att längta efter!"
Jennie Rydström

" Vill passa på att säga att det är en fantastisk fin och bra ridskola. Duktiga lärare och fina hästar!"
Jenny Holmewi

"En ridskola där ingenting är omöjligt. Riktigt bra ridinstruktörer som lär ut på ett bra sätt. Har lösningar så att alla som vill kan rida och vistas bland hästar. Rekomenderas varmt av mig."
Henrietta Möller  - Mörrum

"Som de oerfarna hästmänniskor vi är så försökte vi  länge prata bort dotterns önskan att börja rida. När vi förstod att hästar var något hon verkligen ville prova började vi fundera på vilka alternativ som fanns. Vi hade läst en artikel om Dunebo och blev inspirerade av det vi läste. Vi tittade på hemsidan och lockades av miljön och känslan av att hästarna verkade ha det bra och hur lektionerna var upplagda. Det kändes tryggt att en förälder skulle vara med och leda hästen. När vi sedan började tyckte både dottern och jag att det var urmysigt. Man vistas i en lugn och hemtrevlig miljö och får lära sig att pyssla om hästarna.  
Detta blev ett gemensamt projekt som vi ser fram emot varje vecka. Det känns roligt att göra det ihop! Jag var till och med så modig så att jag gick en föräldrakurs, vilket var en stor utmaning och en härlig erfarenhet. Ledarna på Dunebo låter barnen lära sig i sin egen takt och hjälper till när det behövs. Vår dotter är snart för stor för shetlandsponnys och det ska bli spännande att se hur det går med islandshästarna."
Malin Martinsson

"Jag vill bara tala om hur nöjd jag är över att äntligen få lära mig att RIDA och inte ÅKA häst längre! Sabina, dina lektioner är verkligen givande!"
En mycket nöjd elev

"Emilia 3 år tycker det är jätte roligt att rida hos er. Hennes favorit häst heter Rasken och hon pratar om honom varje dag."
Robert Thörnkvist - Sösdala

" Hästarna är snälla och ledarna är alltid trevliga. Ett ställe vi längtar tillbaka till!" Anita Nilsson 

Besökare online      Besök idag      Besök denna vecka      Besök denna månad