Privatlektioner

Sabina, diplomerad ridlärare i Integrerad ridkonst undervisar i klassisk dressyr med fokus på ryttarens sits, inverkan och ridning som rakriktar, stärker och gagnar hästen.

Du är välkommen till mig om du är villig att bygga en god grund, utveckla din kroppsuppfattning, lära dig rida med mindre negativ spänning. Du är också nyfiken på att lära dig mer om ridning/arbete för hand på ett sätt som rakriktar och lösgör hästen, vilket ligger till grund för styrka, självbärighet och senare samling. 

Priser 2020
 

Privatlektion för Sabina
Enskillt 350kr
två pers 300kr

Sitsträning för Sabina på lina
250kr

Privatlektion för Kattis
250kr

Låna häst på dunebo + 150:- per tillfälle


Avbokning skall göras senast 24 timmar innan planerad lektion. Sker avbokningen senare debiteras full avgift.
 

Sitsträning     långtygling     Tteam Ttouch       lastträning      problemlösning

Privatlektion på egen häst

Sabina lägger upp kortsiktiga och långsiktiga mål för dig och din häst med fokus på sits och kroppskontroll hos dig som ryttare och rakriktning och lösgjordhet hos hästen.

Privatlektion på lånad häst

Sabina planerar lektionen efter dina förutsättningar att rida mjukt och inkännande på ett sätt som stärker, bygger upp och gynnar hästen. 
Du får med dig övningar hem att använda i vardagen som hjälper dig att få en bättre kroppskontroll och ger dig mer kunskap och en ökad förståelse i målet till att bli en bättre ryttare.

Vid en privatlektion på lånad häst gör du själv i ordning din häst inför och efter lektionen.

Längden på en privatlektion beror på hästen och brukar vanligen vara ca 30-45 min.

Är du nybörjare?

Kattis erbjuder privatlektioner för nybörjare/ovana ryttare om söndagar och vardagskvällar efter överenskommelse. Fokus ligger på att utveckla elevens balans och kroppskontroll i sadeln och samt lär sig rida balanserat, följsamt och med mjuka hjälper. 
Lektionens upplägg beror på var ryttaren befinner sig och vi är noga med att bygga en god grund och befästa kunskaperna för framtiden.

De första gångerna ingår skötsel med handledning i lektionstiden därefter gör du själv i ordning hästen innan och efter lektionen. Du rider varje eller varannan vecka alt efter önskemål.
Lektionstid ca 45 min. 

Bokning  & förfrågan via sms Sabina 073-44 44 165 eller Kattis 0709 22 46 02
Betalning sker i förskott via bankgiro 796-1618 eller kontant på plats.

Besökare online:       Besökare idag:       Besökare denna vecka:       Besökare denna månad: